5 Φεβρουαρίου 2016

Θέμα: ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ...old Edition

«Μομφή» κατά του κ. Σκαγιά από σύσσωμη την αντιπολίτευση. Αλλοίωση πρακτικών, σκίσιμο σελίδων, παρακράτηση κλειδιών του Δήμου…


Επισοδειακή η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την ανάληψη καθηκόντων δημαρχεύουσας από την κ. Ειρήνη Γρυπάρη.
Όλες οι παρατάξεις ης Αντιπολίτευσης δια των εκπρόσώπων τους κατήγγειλαν τον Πρόεδρο του Δ. Σ. για μια σειρά από πρωτοφανείς στο εύρος τους παραβατικές συμπεριφορές που καθιστούν προβληματική την λειτουργία του Δήμου.
Η τετρασέλιδη αναφορά που κατατέθηκε και διαβάστηκε στο Δ.Σ. καλεί τον κ. Σκαγιά σε παραίτηση είναι αποκαλυπτική.
ΣΚΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ
Μύκονος, 4/7/2013
Προς: Πρόεδρο και μέλη ΔΣ Δήμου Μυκόνου
 Θέμα: ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ
Κύριε Πρόεδρε, κυρία Δήμαρχε, κκ Δημοτικοί σύμβουλοι,
Κατά την διάρκεια της  παρούσας δημοτικής αρχής από τον Ιανουάριο του 2011 , με λύπη μας έχουμε διαπιστώσει ότι η συμπεριφορά του Προέδρου κυρίου Δημήτρη Σκαγιά  δεν είναι η αρμόζουσα  της θέσης που κατέχει. Σε πολλές δε των περιπτώσεων οι ενέργειες του ιδίου κρίνονται και παραβατικές.
Αναφέρουμε τις σημαντικότερες περιπτώσεις που έχουμε διαπιστώσει τέτοιου είδους συμπεριφορά ως μέλη του ΔΣ του Δήμου Μυκόνου.
  1. Στις 21/6/2013 με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου τέθηκαν σε αργία ο Δήμαρχος κύριος Μέγας και οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Βαμβακούρης και Κοντομήτρος. Στις 25/6/2013 με έγγραφό της, σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. με θέμα την αντικατάσταση του Δημάρχου, σύμφωνα με το άρθρο 89 του νόμου 3463/2006, ώστε να ... Διαβάστε όλο το άρθρο  εδώ:                                                                                                               https://kepom.wordpress.com/2013/07/04/momfi/
Τελικά θα μάθουμε την εξέλιξη όλων αυτών μαζί με ότι ποτε δεν παρέδωσε  στο Κέντρο Υγείας στην Σχολική Επιτροπή που έχει διατελέσει Πρόεδρος ,στα επιλεκτικά Deal για διευθέτηση παλαιών οφειλών K.Λ.Π Κατά τα αλλα ετοιμάζονται να ξανά ηγηθούν Συνδυασμού ,βλέπε παλαιότερη Ανάρτηση με Υστερόγραφο :PS Zoo :Στην Ομιλία της από ευγένεια η Κυρια Καμμή παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτούς που καταγγέλλει για κακοδιαχείριση Kορνιβας Σκάγιαs k.λ.π. ότι Ετοιμάζουν την πανηγυρική τους επιστροφή , Δημουργώντας Ενα μικρο και ανυποληπτο συνδυασμό με συνδρομο σχιζοφρενειας.Καθηκον μας ειναι να τους αποκλεισουμε κοινωνικα.Παραμενουν ακομα και τωρα επικινδυνοι για την κοινωνικη ενοτητα των πολιτων και την τύχη του Nησιού .Θεωρω προσβολη να αυτοαποκαλουνται  καθαροί λόγο αθώωσης από τα Δικαστήρια διότι η ετυμηγορία των Πολιτών λέει αλλα ...Φήμες που λένε ότι τα χαμένα εκατομμύρια τελικά τα έφαγαν Ποντικοί ελέγχονται !!!  

(Ανήθικο δίδαγμα: Λυπάμαι πολύ που δεν έχω χρόνο να γράφω συχνότερα αλλά απ' ότι βλέπω ξεχνάτε γρήγορα ,και αφήνετε ανήθικους και ξεπεσμένους  αρρωστους με στερητικά σύνδρομα Μασας Μπούκας να ετοιμάζουν το Έδαφος, λιώστε  το κεφάλι του φιδιού τώρα γιατί θα είναι αργά μετά ...Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!!! Πάω να συνεχίσω το κλάδεμα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου