1 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πολιτικός, οι Άραβες και το κύκλωμα ναρκωτικών της Μυκόνου.


Ο πολιτικός, οι Άραβες και το κύκλωμα ναρκωτικών της Μυκόνου - Media


Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας που αποκαλύφθηκε στη Μύκονο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι συνομιλίες των μελών του κυκλώματος που προωθούσε γυναίκες και κοκαΐνη στη Μύκονο είναι αποκαλυπτικές και «καίνε» τα μέλη του κυκλώματος αλλά προκαλούν και κρίσεις πανικού σε «ευυπόληπτους» πολίτες που πήραν μέρος σε όργια με ή χωρίς τη χρήση ναρκωτικών στο «νησί των Ανέμων».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει tovima.gr στο κύκλωμα μετέχουν ένας υπάλληλος μεγάλης ΠΑΕ της Αττικής, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κολωνάκι, ένας γνωστός παίκτης του πόκερ, ένας υπεύθυνος ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά, ένας εκπρόσωπος γνωστού βιβλιοπωλείου της Αθήνας, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου, μια υπεύθυνη εταιρείας κοσμημάτων όπως και άλλοι ιδιώτες εμφανίζονται να έχουν συναλλαγές, σύμφωνα τουλάχιστον με τα προϊόντα υποκλοπών, με το κύκλωμα ναρκωτικών της Μυκόνου, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που βρίσκεται στη διάθεση του «Βήματος». Τα ναρκωτικά αναφέρονται με τα ονόματα «κόκορας», «κοπέλες», «δύο μπαλάκια», «δυο πράσινα» και άλλες κωδικές ονομασίες.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, στοιχεία της οποίας αποκαλύπτει Το Βήμα, ο εκπρόσωπος του νυκτερινού κέντρου «παρουσίαζε σε πόλους τον εαυτό του ως το άτομο που μπορεί να εξυπηρετήσει τους "πελάτες" του σε ό,τι και αν του ζητήσουν. Λέγοντας "πελάτες" εννοούσε πλούσιους ημεδαπούς και αλλοδαπούς τουρίστες αραβικής καταγωγής, κυρίως Λιβανέζους και Σαουδάραβες, αλλά και άλλων χωρών. Η εξυπηρέτηση που προσέφερε αφορούσε είτε κάποιο "καλό τραπέζι" σε γνωστά καταστήματα της Μυκόνου, είτε την προμήθεια προς αυτούς ναρκωτικών, είτε την εξεύρεση γυναικών για λογαριασμό τους».
Οι δύο από τους κατηγορουμένους προφυλακίστηκαν ενώ ο τρίτος -εκπροσωπήθηκε νομικά από τους δικηγόρους κκ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γιώργο Δρύλλη- αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr ο κοριός της ΕΛΑΣ έχει καταγράψει και συνομιλίες και sms που δεν σχετίζονται με το ποινικό μέρος της υπόθεσης, αλλά είναι ενδεικτικά για τη δράση κάποιων στη Μύκονο. Ο 34χρονος που φέρεται ως εγκέφαλος της ομάδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα,  δέχεται μηνύματα από έναν φίλο του που βρίσκεται σε γνωστό μπαρ και διασκεδάζει παρέα όπως φαίνεται με επώνυμους Αθηναίους. 
Το πρώτο μήνυμα αναφέρει: «Θέλει να τον πηδήξω ο … (σ.σ. αναφέρει το όνομα και το επώνυμο ενός πολιτικού που συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στο Νησί των Ανέμων, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει αν για τους δικούς του λόγους θέλει να τον εκθέσει). 

Στο δεύτερο μήνυμα ο φίλος του «εγκέφαλου» αναφέρει ότι έχει πλέον ωριμάσει και απλώς θα πιει μια βότκα. Για να συμπληρώσει: «Να δώσω πίπα στον … (σ.σ. αναφέρει το όνομα του πολιτικού) για να μας κεράσει ένα μπουκάλι;». Τελικά η επικοινωνία συνεχίστηκε με κωδικοποιημένα sms που δύσκολα κάποιος εκτός κυκλώματος μπορεί να βγάλει άκρη.

Πηγές: tovima.gr / protothema.gr

ps:

Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα, όταν επηρεάζει μόνο το κρεβάτι του, το κομοδίνο και το σπιτάκι του. Όταν επηρεάζει τα σπίτια κάθε πολίτη σε αυτή την χώρα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να ανοίγει όχι χαραμάδα, αλλά μπουκαπόρτα σε εγκληματίες και εκβιαστές.
Μπορεί η κυβέρνηση, σεβόμενη την δικαιοσύνη να μην δίνει στην δημοσιότητα το όνομα της υπουργάρας και να μην θεωρηθεί χτύπημα κάτω από την ζώνη. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όμως γιατί δεν παίρνουν επιτόπου αποστάσεις; Γιατί δεν δηλώνουν εάν ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ; Δεν είναι ανάγκη να πουν το ονοματάκι του, τις σχέσεις του, το χαρτοφυλάκιο του και τις συμβάσεις που είχε υπογράψει. Αυτά ας τα βρει η δικαιοσύνη. Τα δύο κόμματα εξουσίας όμως, επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά ότι είναι σφιχταγκαλιασμένα με την σήψη και την διαπλοκή ακόμα και σε συμμορίες πρεζεμπόρων και σωματεμπόρων. Εαν δεν συνθλιβούν και δεν αποκοπούν από την εξουσία, σε πενήντα χρόνια πάλι θα μιλάμε για μνημόνια. Ας κρίνουν οι Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου